SejlSikkert

Thomas Clausen er din SejlSikkert-ambassadør

Thomas Clausen er SejlSikkert-ambassadør i Vindeby Bådelaug og kontaktperson for Søsportens Sikkerhedsråd til alle i havnen. Som SejlSikkert-ambassadør står Thomas til rådighed, hvis du har spørgsmål om sikker adfærd til søs. Samtidig sætter Thomas løbende fokus på at højne sikkerheden, det kan være gennem uddeling af materialer eller ved at sætte aktiviteter i gang i havnen. Du har måske også set ambassadørskiltet på havnen.

Landsdækkende indsats

Din lokale SejlSikkert-ambassadør er én blandt mere end 230 SejlSikkert-ambassadører, der det seneste år har meldt sig til at fremme sikkerhedskul­turen blandt fritidsfiskere og -sejlere på havnene og på vandet i Danmark. Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden står bag den landsdækkende indsats, der skal nedbringe antallet af drukneulykker og alvorlige hændelser blandt fritidsfiskere og -sejlere.

SejlSikkert-indsatsen har også en række sikkerhedsinstruktører tilknyttet. Din SejlSikkert-ambassadør kan derfor invitere en instruktør ud i jeres havn og afholde en sikkerhedsdemonstration om fx tjek af redningsveste. Du er meget velkommen til at tale med din SejlSikkert-ambassadør om ideer til klub-arrangementer over vinteren og i det tidlige forår.

Mange SejlSikkert-aktiviteter i 2017

Det seneste år er SejlSikkert-indsatsen blevet bygget op gennem store og små landsdækkende og lokale aktiviteter. I alt har der være afviklet 187 aktiviteter. 2017 bliver et år med endnu mere aktivitet, da netværket af SejlSikkert-ambassadører vokser stødt, og SejlSikkert-indsatsen samtidig bliver mere kendt ude omkring. Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden glæder sig over den store opbakning og ser frem til, at flere fiskere og sejlere sætter fokus på sikkerhed.

Mere information

Læs mere på sejlsikkert.dk

Like Facebooksiden: ’Sejl Sikkert – Brug Vesten’

Kontakt din SejlSikkert-ambassadør på e-mail: tc@sydfynsmail.dk eller tlf. 25253423
De fem sejlråd

SejlSikkert-indsatsens budskaber er bygget op omkring de fem sejlråd:

  • Lær at sejle
  • Hold dit grej i orden
  • Planlæg din tur
  • Hav en livline til land
  • Brug vesten